sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Maitohapoilla!!

Jeps, eli kuten otsikko kertoo istuskelen tässä tietokoneen äärellä jalat aivan muusinna aamun treenistä.Valaisempas hieman aamun ohjelmaa:
Kyykky 4x9
Jalkaprässi 3x9
Etureidet 3x9
Takareidet 3x9
Pohkeet 4x9
Kyljet penkin avulla 3x15
Vtsalihas penkki 3x15

Tällä 12 viikkoa kestävällä ohjemalla taisikin olla nimitys mikrosykli treenaus, eli viimeviikkon erinlaista tässä oli se että paino määriä nostettiin ja toistoja vähennettiin. Ens viikolla taas vähemmän toistoja mutta taasen isommilla painoilla. Tämä treeni sopii mulle koska haluan myöskin tuntea ja nähdä edistystä. Saapi vähän huijattua omaa pääkoppaa kun nostaa painomääriä :D

Hmm, pitkän pohdinnan jälkeen tulin siihen lopputulokseen että kehtaan laittaa parit kuvat että mistä ollaan lähetty ja missä mennään nytten :)

Tilanne oli tämä kun en vielä treenanut "niin tosissani"
Taitanee olla Marraskuulta 2012.


Tämä kuva on jo edistystä edelliseen.
Tammikuulta 2013.













Ja tässä eilisiä pullisteluja, eli 
huhtikuu 2013.

Jotain positiivista on tapahtunut sillä lihakset alkaa peräti pikkuhiljaa erottumaan. Eli rasvan määrää pienemmäkis ja lihakset erottuu. Huom. paino ei oo muuttunu erityisemmin, läskistä lihakseksi.






Tyytyväinen siis voinen olla että ei tämä rehkiminen ja syömisten vahtiminen oo ollukkaa ihan niin turhaa :) Sitä kun ei peilistä näe eroja jossei ole vertailukohde kuvia. Alkaa nuita lihaksia erottumaan jo vaikka ei pullistelekkaan. Huom. en oo paras peiliposettaja :D
Siinä sitä tulevaa kesäkuntoa :) Nyt saa Aurinko paistaa ja kesä 2013 tulla, mutta vaikka nyt olen tyytyväinen että tuloksia on tullut niin se ei tarkoita ettenkö haluaisi lisää.
Hommattiin tossa ukon kanssa kahvikone ja cappuccino on  vieny mun sydämen <3

 
Jam, jam.

Ja jottei elämä olisi niin yksitoikkoista pelkkää treenaamista päätin ostaa itselleni orkidean kasvatettavaksi. Saas nähä kauanko tuo pysyy hengissä.

Keväisin tunnelmin!
-Katja

ps. viitsisiköhän sitä kevään kunniaksi hakea vaikka irtojäätelön, tsih, olen pikku pahis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Emme vihaa kommentteja