tiistai 12. helmikuuta 2013

Treeni reissu Nannalla takana päin

 Raskasta treeniä!

Juu elikkä juurikin eilen pohjanmaalta Espooseen palanneena ajattelin kirjoitella miten ne treenit meni siellä pohjanmaalla (Nannan kanssa). Nyt tässä onkin aikaa kirjoitella kun on kuumeessa ja kurkku kuin hiekkapaperia, eli kuntosali saaa odotella vähän aikaa.

Eka treeni, ojentajat, rinta ja olkapäät. Jäätävää pumppaamista niin että tuntui kun kuolis siihen paikkaan, toisin sanoen opein tekemään ensimmäistä kertaa pudotussarjoja ja huh huh. Eipä oo varmaan vähään aikaan kuntosalilla ollu nii punasta ja hikistä akkaa ku mitä itse sillon olin.

Seuraava treeni kerta keskittyikin selkään ja hauikseen, sillon löysin uuden rakkauden maastavedon. Ennen pelkäsin maastavetoa kun kaikki tuttavat onnistui pelottelemaan kuinka siinä rikkoo selkänsä. Eipä menny rikki ja olo tila oli mahtava sen jälkeen. Hauista tietenkin pudotussarjoilla ja loppujen lopuks ei meinannut edes palautusjuomapullo pysyä kädessä.

Ja kolmas treeni, jalat. Hmmm...mitäpä siitä sanoisi, jalat petti suurinpiisrtein alta kun treeni oli loppu. Kyykkyä etu- ja takareidet, pohkeet yms. Eli huomaatte varmaan, serkun kanssa mennään kolmijakoisella treeni ohjelmalla.


 Kuvan mukaista raskasta jalkatreeniä (Nanna)
Ja oma vuoro (täyttä keskittymistä jotta menee varmasti treeni perille)
 
Luvassa myöskin kyykkyä...

Oma uusi rakas laite, vapaalla painolla kun en vielä tee olkapää kipeytyy tuossa vapaa paino tyylissä niin tässä mun härveli :)


Jottei mitään jäisi epäselväki nii loppufiilistelyt kertoo varmasti enemmän kuin tuhat sanaa, eli aivan loppuun treenatut akat palautusjuomien äärellä.



Huomaa ettei tässä vaiheessa enään niin hemaisevilta naisilta näytetä, mutta emmehän me käy salilla että näyttäysimme siellä hyvätä, vaan että näyttäisimme hyvältä salin ulkopuolella.

Tietenki ruokavalio tuossa treenien ohessa tärkeässä asemassa, mutta kerrompas siittä lisää myöhemmin. Nyt kroppa alkaa huutaa lepoa, joten lopetan tähän.

-Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Emme vihaa kommentteja