sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Vähän erinlainen ongelma...

Heissan,
Aikaisemmin tuossa päivittelin kuinka jännittää ja niin edelleen tuo puvun viimeinen sovitus ennen häitä. Ongelmaha siinä oli, erikoisempi kuin monella muulla morsiammella. 3 viikkoa sitten sovitin pukua ja istui päällä täydelliseti ja näytti kauniilta. Nyt puku onkin mm. rintojen ja vyötärön kohdalta hieman liian iso. En tiedä itkeäkkö vai nauraakko kun miettii että miten ongelman saa ratkaistua (toppausta rinta liiveihin siis). Huvittavaa! Äidiltäni sainkin tuossa jo saarnan kuinka treenaan liikaa varsinkin juhlapukuani ajatellen. Minkäs minä sille voin että treenistä on tullut iso osa elämää ja siitä saa mielihyvää ja nautintoa enemmän kuin suklaasta. Kuvakin kertoo että operaatio kesä kunto 2013 omastamielestä vielä kesken. Joidenkin mielestä valmis "paketti" jo. Väärä ilmaisu kyllä tuo kesäkunto juttu, mutta pointtina että ensimmäistä kertaa tahtoisin näyttää rannalla hyvältä.
Pikkaraisia vatsalihaksia näkyvillä jo :) ja alkanee se jo pikkuhiljaa aika litteäkin olemaan.

Kaisakin tahtoo kuvaan!



Kotikuntoilua,
Kotona treenaamiseen löytyy kans tarvittavia treeni välineitä, olettaen että jostain syystä ei pääsisi ihan kuntosalille. Eiköhän näilläkin jonnekkin asti pääse, eli löytyy Atlas kuntopyörä, kahdet käsipainot joihin levyjä reilun 60kg edestä, jumppapallo, power ball ja viimeisenä muttei vähäisempänä vatsalihaspenkki.




Siinähän noita härpäkkeitä jo onkin, ainut mikä kuvista puuttuu on vatsalihaspenkki, enköhän siitäkin räppäse jossain välissä kuvan. Näillä on menty ja lopputulos iso puku :/

-Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Emme vihaa kommentteja