torstai 21. helmikuuta 2013

Vain elämää ja jännitystä!

Terveppä vaan!

Eilen iski treenien ja ulkonäön suhteen hirveä paniikki, hääpukua pitäis mennä lauantaina äidille sovittaan ja jostain syystä en ole vielä tyytyväinen ulkonäkööni (voi olla vaan että peili valehtelee). Eli kuten tästä voitte päätellä häät on tulossa 2.3.2013. Jännittää!! Onneksi on oma personal trainer (Nanna) joka sai puhelimen välityksellä rauhottumaan. Eli näette blogissa mekkoni vasta häiden jälkeen koska puku on salaisuus miehelleni ;) Toivottavasti istuu täydellisesti.

Jos sitä nyt vielä keskittyisi vikan viikon rasvanpolttoon ja muutenkin treenaamiseen, onneksi siinä auttaa myöskin kaksi koiraa. Omistan siis ensinnäkin 2 vuotiaan Shiba inun Misakin ( Headstyle akai no misairu). Pieni mutta erittäin pippurinen tapaus, joten koko hämää aika paljon. Misaki luulee olevansa isompi mitä todellisuudessa on.


Ja toinen koira Kaisa, Virosta tuotu rescue koira. Kaisa täyttää kohta 1 vuoden, tai ehkä on täyttänyt jo
(ikä ei ole täysin varmaa). Kaisa on isompi mutta ehkä hieman lempeämpi ja todella ihmisrakas. Mun oma telkkarin tuijottelu kaveri. Kuvasta voikin päätellä että Kaisa rakastaa heitto/nouto leikkejä yli kaiken

.

Pikkuisia muttei vähäisimpiä ovat pikkuiset rakkaat gerbiilini Nata ja Siru jotka pääsevät kohta ikään 3 vuotta, vanhoja siis pikkuhiljaa. Nata on tuo valkea veitikka ja Siru harmaa.


Siinä mun omaa pientä lemmikki esittelyä, treeneitä lisää iltapäivällä tai huomenna.

-Katja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Emme vihaa kommentteja